Supereroul la care Stan Lee lucra înainte de a muri. Fiica lui îi va continua opera

Supereroul la care Stan Lee lucra înainte de a muri. Fiica lui îi va continua opera
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Noiembrie 2018
Data actualizare: 14 Noiembrie 2018
Stan Lee a muncit până în ultimul moment al vieții sale. Creatorul legendarilor eroi Marvel lucra la un nou personaj pentru benzile desenate, pe care nu a mai apucat să-l definitiveze.

Stan Lee a fost un spirit neobosit. În ciuda celor 95 de ani, creatorul eroilor de benzi desenate pregătea încă un personaj spectaculos, împreună cu fiica sa, Joan Celia Lee a dezvăluit pentru TMZ că i-a promis tatălui ei că va continua proiectul. Cei doi s-au pus de acord să-și numească eroul Dirt Man, iar Celia a explicat cum a ajuns să-l ajute pe Stan să-și imagineze și să creeze un asemenea personaj fantastic.

„I-am spus: Tati, nu ne trebuie niciun zăngănit, niciun oțel, nimic de acest gen. Hai să coborâm puțin și să-l murdărim! Hai să facem ceva care se întâmplă, care e real și care vorbește despre dragoste! Hai să-l facem pe Dirt Man. E foarte interesant, dar nu e gata încă. Mai avem o șmecherie”, a dezvăluit Joan Celia Lee, care speră ca Dirt Man să ajungă la fel de faimos ca Spider-Man sau Hulk.

Fiica lui Stan Lee, azi în vârstă de 68 de ani, este actriță și a fost foarte apropiată de tatăl ei. Joan Celia Lee a mai avut o soră, născută la trei ani după ea, dar care a decedat la câteva zile de la naștere.  

Citește și: Stan Lee omul care a adus industriei cinematografice americane încasări de miliarde de dolari

În memoria tatălui ei și a muncii sale titanice, Celia Lee va pune umărul la crearea fundației Stan Lee, care va avea ca principal scop sprijinirea copiilor pentru continuarea studiilor și combaterea abandonului școlar.

„Importanța cuvântului scris și importanța cititului nu trebuie subestimate. Un motiv pentru care Stan este Stan the Man este acela că și-a luat meseria în serios”, a mai spus Joan Celia Lee.

Citește și: Povestea incredibilă a lui Stan Lee și a soției sale. Au fost căsătoriți timp de 70 de ani

La începutul acestui an, Joan Celia a fost acuzată că își abuzează tatăl și îl supune unui regim de tortură pentru a-i grăbi moartea. Scopul ei, spun surse malițioase, ar fi fost să preia controlul asupra tuturor bunurilor și averii sale de 50 de milioane de dolari. Într-un filmuleț postat pe YouTube în primăvara acestui an, Stan Lee a ținut să risipească și să condamne aceste afirmații răutăcioase.

Stan Lee a murit luni, 12 noiembrie 2018, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Cauza morții sale nu a fost încă divulgată, însă apropiații au declarat că Lee a suferit de pneumonie la începutul acestui an. Mai multe personalități pe peste Ocean, printre care și actorii care au jucat în filmele Marvel, și-au luat rămas bun de la marele scriitor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies