SuperVelionul powered by ProTV si ProFM da petrecerea la maximum in Piata Revolutiei

SuperVelionul powered by ProTV si ProFM da petrecerea la maximum in Piata Revolutiei
Data publicarii: 30 Decembrie 2013
Data actualizare: 31 Decembrie 2013
ProTV si ProFM legalizeaza distractia la cea mai mare petrecere de Revelion in aer liber, in Piata Revolutiei!

Cei care trec in noul an cu chef de party se distreaza cu cei mai buni artisti din Romania: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana si concurentii emisiunii "Vocea Romaniei" vor concerta pe scena SuperVelionului powered by ProTV & ProFM. 

Si cum traditiile se cer respectate mai ales in momente de sarbatoare, cel ce le va spune tuturor bun venit in Piata Revolutiei este nimeni altul decat Dj-ul ProFM si prezentatorul [email protected] la MTV – George Vintila. 

"Este al 17-lea an pentru mine si este o traditie pe care o respect: aceea de petrece si de a prezenta SuperVelionul in Piata Revolutiei. Si nu sunt singurul: publicul care ne incalzeste in fiecare an, venind in numar mare... parca tot mai mare la cea mai tare petrecere in aer liber", spune George care ii va avea alaturi pe colegii Dj-I ProFM Marius Onuc si Madalina Vintila. "Iata suntem doar o parte din gasca ProFM dar te asteptam la cel mai tare - ca volum si numar de party people – SuperVelionul", incheie George.

In mijlocul prietenilor se simte si Smiley, care si in acest an se bucura ca petrece noapte dintre ani, in Piata Revolutiei pe scena SuperVelionului. "Eu am deja o prietenie cu oamenii care se aduna in Piata Revolutiei si nu concep sa petrec altfel Revelionul decat acolo, pe scena, cantand", spune artistul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!