"Supravietuitorul" lui Nicolaescu a fost lider de audienta

Supravietuitorul lui Nicolaescu a fost lider de audienta
Data publicarii: 28 Decembrie 2008
Data actualizare: 28 Decembrie 2008
Filmul \"Supravietuitorul\" regizat de Sergiu Nicolaescu si produs de MediaPro Pictures a fost lider de audienta pe publicul comercial sambata, cand a fost difuzat pentru prima oara pe micile ecrane, la Pro Tv. In intervalul orar 20.32 – 22.30, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta pe publicul tinta al Pro Tv, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban, de 8,4 puncte de rating si 20 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 6,2 puncte de rating si 14,8 procente din cota de piata.

In minutul de aur al difuzarii filmului, 20.50, Pro Tv a inregistrat o audienta de 11,5 puncte de rating si 26,8 cota de piata pe publicul comercial si a fost urmarit atunci de peste un milion de telespectatori din mediul urban.  

La 27 de ani după ”Duelul”, in „Supravietuitorul” – al saselea si ultimul film din “seria Comisarului Moldovan”, Sergiu Nicolaescu a revenit in rolul celui mai cunoscut erou de actiune romanesc. Filmat în locuri ca Praga, Palatul Snagov, Teatrul Odeon sau Casa Oamenilor de Stiinta, precum si in Studiourile MediaPro de la Buftea, “Supravietuitorul” si-a propus sa aduca publicului actiunea si suspansul de care l-au privat multe dintre productiile romanesti din ultima vreme.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a reunit in „Supravietuitorul” o distributie care a avut atat vedete ale showbiz-ului romanesc precum Loredana, Lucian Viziru, Ileana Lazariuc, Cristina Rus, cat si actori consacrati ca Jean Constantin, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Ion Dichiseanu.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies