Suri a împlinit 13 ani. Cum arată acum fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes

Suri a împlinit 13 ani. Cum arată acum fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes
Citeste mai mult despre: Suri Cruise, 13 ani, Katie Holmes, Tom Cruise,
Data: 19 Aprilie 2019
Suri Cruise, fiica cea mică a actorului din „Misiune: Imposibilă”, tocmai a împlinit 13 ani.

Cu această ocazie, mama ei, Katie Holmes, le-a dus pe Suri și pe două dintre prietenele fiicei sale la o cină aniversară, într-un restaurant din New York .

Citește și: Tom Cruise e de neoprit. Actorul a anunțat când va filma pentru Misiune Imposibilă 7 și 8

Cele patru au fost surprinse de paparazzi într-un restaurant din cartierul Soho. Suri a zâmbit încontinuu, părând să se distreze de minune alături de mama ei, Katie Holmes (40 de ani).

Suri a purtat, pentru această ocazie, o rochiță roz, pantofi de sport și o jachetă turcoaz, la care a asortat o gentuță albastră cu accesorii în formă de căpșune. 

Suri Cruise și invitatele sale s-au răsfățat cu paste, salată și pâine. 

Relația lui Katie Holmes cu Tom Cruise a început în aprilie 2005, cei doi s-au căsătorit în 2006, dar în 2012 au divorțat. De atunci, Katie Holmes are o relație extrem de discretă cu actorul Jamie Foxx.

Din păcate, Suri Cruise și celebrul său tată nu țin deloc legătura, actorul refuzând să-și mai vadă fiica după despărțirea de mama ei. Conform revistei Star, motivul pentru care Tom Cruise a rupt relația cu fetița sa este religia. 

Actorul este adeptul Bisericii Scientologice, iar liderii acesteia i-a fi interzis să o mai vadă pe Suri. ”Tom este un scientolog loial, iar când liderii bisericii i-au spus că nu o poate vedea pe Suri, acesta nu a contestat decizia. Tom este cel mai fervent scientolog de pe planetă, dar este strigător la cer că a fost forțat să rupă legăturile cu propriul său copil”, a declarat un apropiat al actorului pentru publicația mai sus menționată. 

Foto: Profimedia, Getty

Vezi și: ROMÂNII AU TALENT - Elefanții, baletul și ziua lui Moisescu

FULLSCREEN
Suri a împlinit 13 ani. Cum arată acum fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO