Suri Cruise s-a transformat într-o adolescentă superbă. Nu și-a mai văzut tatăl din 2013, dar îi moștenește trăsăturile

Suri Cruise s-a transformat într-o adolescentă superbă. Nu și-a mai văzut tatăl din 2013, dar îi moștenește trăsăturile
Citeste mai mult despre: Suri Cruise, fotografii, Tom Cruise,
Data publicarii: 19 Aprilie 2021
Data actualizare: 02 Mai 2021
Pe 18 aprilie, Suri a împlinit 15 ani și, după cum se vede în imaginile surprinse de fotografi, și-a invitat prietenele la o plimbare și la o înghețată. 
Fetița s-a transformat într-o adolescetă superbă, cu trăsăturile delicate ale mamei, dar și cu ceve din aspectul fizic al tatălui ei. 
 
Din păcate, Suri nu și-a mai văzut tatăl de mulți ani. Asta din cauza convingerilor pe care acesta din urmă le are și a faptului că Biserica Scientologică îi impune o serie de reguli foarte stricte.
 
Tom Cruise a intrat în contact cu Scientologia prin intermediul primei soţii, Mimi Rogers, în anul 1986, dar se pare că aceste convingeri religioase au dus la terminarea celui de-al doilea mariaj - cu Nicole Kidman, și celui de-al treilea, cu actriţa Katie Holmes, mama lui Suri. Potrivit presei britanice, ultimul contact cu fiica sa Suri, Tom Cruise l-a avut în 2013, la câteva luni după ce a divorţat de Katie Holmes. Asta înseamnă acum mai bine de șapte ani, când fetița nu avea mai mult de opt ani. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA TRENDING REVIEW CU DARAGIU

FOTO: Profimedia

FULLSCREEN
suri cruise
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies