Surpriza care a facut-o pe Andra sa exclame fericita: "Te iubesc, sotul meu drag!". Cu ce gest si-a impresionat Catalin Maruta sotia

Surpriza care a facut-o pe Andra sa exclame fericita: Te iubesc, sotul meu drag! . Cu ce gest si-a impresionat Catalin Maruta sotia
Citeste mai mult despre: Andra, Catalin Maruta, gest, vacanta,
Data publicarii: 20 August 2014
Data actualizare: 20 August 2014
Dupa ce s-au relaxat cateva zile in insorita Spanie, alaturi de fiul lor, David, Andra si Catalin Maruta au plecat intr-o vacanta romantica in doi, la Paris.

Calatoria a fost o surpriza din partea lui Maruta pentru Andra, iar gestul sotului sau a impresionat-o profund pe artista, care i-a declarat dragostea pe pagina sa de Facebook.

Andra a publicat pe reteaua de socializare o imagine din avion alaturi de un mesaj emotionant pentru Catalin: "A venit, a venit din nou vacanta...cu avionul de Franta! Cadoul pentru ziua mea, o saptamana cu multe surprize la Paris. Te iubesc sotul meu drag".

 

Dupa ce se vor intoarce din vacanta, Andra si Catalin vor reveni la programul lor obisnuit: daca prezentatorul va relua emisiunea "La Maruta", Andra se pregateste pentru preselectiile "Romanii au Talent" si pentru concertele pe care le va sustine in tara. 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies