Surpriza din partea lui Mugur Mihaescu. Ce a anuntat interpretul lui "Garcea"

Surpriza din partea lui Mugur Mihaescu. Ce a anuntat interpretul lui  Garcea
Citeste mai mult despre: Mugur Mihaescu, politica, UNPR,
Data publicarii: 15 Iunie 2013
Data actualizare: 16 Iunie 2013
Actorul Mugur Mihaescu s-a inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, organizatia de Bucuresti, anuntul fiind facut sambata, de purtatorul de cuvant al UNPR, deputatul Valeriu Steriu, intr-o conferinta de presa organizata la Neptun.

Valeriu Steriu a afirmat ca Mihaescu ocupa functia de prim-vicepresedinte al organizatiei Bucuresti a UNPR. 

Mugur Mihaescu a spus, in aceeasi conferinta de presa, ca nu credea ca va mai intra intr-un partid politic, dar a fost convins de unii membri ai UNPR cu care este prieten. 

"Nu am crezut niciodata ca ma voi inscrie intr-un partid. Am venit in acest partid pentru ca am avut surpriza sa aflu dupa doi-trei ani de prietenie cu anumiti oameni ce oameni sunt aici mi-am zis ca s-ar putea sa mai fie o sansa sa gasesc ceea ce imi doresc. UNPR este un partid nou, care nu a avut timp sa se altereze si cred ca putem sa punem bazele unor proiecte comune care sa aduca bani in tara", a declarat Mugur Mihaescu.

El a mai spus ca invita si persoane din mediul afaceri sa se alature acestui partid si ca vrea sa lase ceva in urma lui indiferent daca activeaza in mediul privat sau in cel politic. 

Mihaescu a sustinut ca ii place UNPR deoarece este "un partid mic si bine organizat". Sambata, la Neptun a avut loc Conferinta regionala a UNPR.

Mugur Mihaescu a candidat ca independent la alegerile locale din 2012, iar anterior a facut parte din Partidul Verde. 

In februarie 2011, Mugur Mihaescu a fost ales presedinte executiv al Partidului Verde, insa in octombrie, acelasi an, el a demisionat din aceasta formatiune, anuntand ca doreste sa se implice in continuare in activitatea politica, insa in calitate de independent. La scrutinul local din 2012, Mihaescu a candidat ca independent pentru Primaria Sectorului 5.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies