Surpriza emotionanta pentru Loredana

Surpriza emotionanta pentru Loredana
Citeste mai mult despre: Loredana Groza, ProTV, SOS Satele Copiilor,
Data publicarii: 16 Octombrie 2017
Data actualizare: 16 Octombrie 2017
A repetat pana a ragusit si si-a imaginat intalnirea in toate felurile posibile. Lori cea mica, unul dintre copiii care cresc la SOS Satele Copiilor, a intalnit-o pe Loredana in urma cu cativa ani, iar de atunci a povestit tuturor si s-a pregatit cu emotie pentru o revedere.

“Sentimente adevarate, nu diamante cuvintele sunt: Te iubesc!” - au fost probabil printre cele mai din suflet versuri pe care cineva le poate spune. Lori i-a facut o surpriza Loredanei si a vizitat-o la repetitii. Fara sa isi imagineze ce surpriza i se pregatea, artista Loredana acorda un interviu despre concertul de la Sala Palatului, in timp ce fetita a urcat pe scena si a inceput sa cante. Momentul a fost unul extrem de emotionant, Loredana a recunoscut-o imediat pe Lori si s-a mirat de cat de mare si curajoasa este.

„Lori a fost o aparitie pe scena, este deja o steluta. Este un copil superb si a fost dragoste la prima vedere, de cand am vazut-o prima data. Sper ca cei care au vazut povestea lui Lori si cat de important este sprijinul nostru sa faca un gest. Un gest cat de mic, cat sa le aduca copiilor care nu au familia alaturi, fericire. Lori, bine ai venit in echipa mea!” - Loredana

La final, Lori a intrat oficial in #teamlori, dar a primit si o invitatie la concertul de la Sala Palatului (din 10-11 noiembrie), alaturi de fratii ei si de mama SOS, cea care ii este alaturi zi de zi. Lori creste in Satul SOS din Bucuresti de aproape 4 ani si iubeste muzica. Isi doreste sa devina o artista, la fel ca si idolul ei Loredana si sa cante pe scena unei sali mari.

In cele trei sate SOS din Romania cresc 200 de copii si tineri fara familie. In luna septembrie, SOS a lansat campania de strangere de fonduri „Viitorul striga prezent!”, iar donatiile colectate vor fi folosite in totalitate pentru sustinerea la scoala a copiilor si tinerilor care sunt sub ocrotirea organizatiei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies