Ce personaj celebru a fost iubitul lui Brigitte Macron în tinerețe

Ce personaj celebru a fost iubitul lui Brigitte Macron în tinerețe
Autor: Redactia
Data publicarii: 03 Mai 2019
Data actualizare: 24 Aprilie 2022
Le Parisien scrie că Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, a trăit în tinerețe o poveste de iubire cu un celebru prezentator TV.

Potrivit publicației sus-menționate, soția actualului președinte francez a trăit, în anii ’70, o poveste cu Pierre Pernaut, un prezentator TV de succes din Franța.

Dezvăluire a fost făcută chiar de Pernaut, care a meționat că relația lor nu a durat totuși foarte mult.

Cotidianul mai scrie și despre relația lui Brigitte cu actualul președinte francez. Mai precis, că Emmanuel e foarte gelos pe fostele relații ale soției sale și îi e frică să nu i-o fure alt bărbat.

„Emmanuel este foarte îndrăgostit. E un romantic, dar și foarte gelos. Cere mereu rapoarte de la agenţii de pază care o însoţesc. Vrea să afle cu cine se întâlneşte și cu cine vorbeşte când nu este cu el. Coşmarul lui cel mai mare este să nu fie părăsit, să i-o fure un alt bărbat.”, ar fi declarat o sursă pe care o citează publicația sus-menționată.

Cuplul Brigitte - Macron a fost mereu în atenția opiniei publice din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei. Macron a întâlnit-o pe Brigitte Trogneux pe când era un puşti de 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut o promisiune pe care avea să o îndeplinească: a luat-o de soție în 2007.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!