Susan Boyle renunta la ciocolata, ca sa stranga bani pentru saraci

Susan Boyle renunta la ciocolata, ca sa stranga bani pentru saraci
Data: 10 Martie 2011
Cantareata Susan Boyle a anuntat ca renunta la dulciuri si ca va dona banii astfel economisiti Fundatiei Catolice Scotiene pentru Ajutor International (SCIAF).

Susan stie de eforturile pe care le face fundatia noastra pentru a lupta impotriva saraciei, inca de cand era mica”, a declarat Val Morgan, purtator de cuvant al SCIAF.

Anul acesta, Susan ne va ajuta sa strangem bani renuntand la dulciuri si ciocolata”. Boyle a promis ca nu se va atinger de bomboane si alte tentatii timp de 40 de zile, cat tine postul Pastelui.

Susan Boyle sustine ca acest proiect este “foarte aproape de inima ei”, deoarece mama sa, care a murit in 2007, la varsta de 91 de ani, strangea bani pentru SCIAF.

Eu personal am ales sa renunt la ciocolata – in afara de faptul ca n-o sa ma mai ingras, cred ca suma pe care ii voi strange va fi considerabil de mare!”, a declarat Susan, care a devenit faimoasa dupa ce a concurat cu piesa "I dreamed a dream" in cadrul show-ului "Britain's Got Talent", pe care, insa, nu l-a castigat.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO