Sylvester Stallone: "A vazut moartea cu ochii!"

Sylvester Stallone:  A vazut moartea cu ochii!
Data: 11 Iunie 2018
Sylvester Stallone a dezvaluit intr-un interviu ca bunul sau prieten, Jason Statham, era sa moara inecat in Marea Neagra.

Cei doi au filmat pelicula "Eroi de sacrificiu" in tara vecina, Bulgaria, in 2010 si, potrivit interviului acordat de Stallone, cu acea ocazie Statham a fost cat pe ce sa moara inecat in Marea Neagra. 

Citește și

Sly spune ca intr-una dintre scenele de actiune din filmul respectiv, Statham conducea un vehicul cu viteza foarte mare si franele au cedat. El a plonjat astfel in Marea Neagra, ajungand la nu mai putin de 20 de metri adancime. 

"Imi amintesc ca ne-am speriat, Jason era prins doar cu niste curele. Salvarea lui a fost ca usile de la camion erau scoase. Probabil a contribuit si faptul ca e un foarte bun inotator. L-am vazut atunci cum s-a despins din chingi si cum, in ciuda faptului ca purta niste bocanci militari foarte grei si niste centuri cu arme, a reusit sa iasa din camion, sa inoate la suprafata si sa scape. A vazut moartea cu ochii", a rememorat Stallone. 

Actorul a mai spus ca filme precum "Eroi de sacrificiu" nu vor mai fi produse prea curand, intrucat in acest moment lipsesc actorii capabili sa mai faca fata unor asemenea roluri solicitante. 

Franciza "Eroi de actiune" a facut incasari de peste 600 de milioane de dolari. 

FULLSCREEN
Actor celebru, cat pe ce sa moara in Marea Neagra. Sylvester Stallone despre colegul sau celebru: "Ne-am speriat toti!"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies