Sylvester Stallone, despre cel mai mare regret al carierei sale: „A fost de neînlocuit”

Sylvester Stallone, despre cel mai mare regret al carierei sale: bdquo;A fost de neînlocuit
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Ianuarie 2019
Marele actor a devenit nostalgic la aniversarea de 71 de ani a bunului său prieten Carl Weathers, care l-a jucat pe Apollo Creed în seria Rocky.

Sylvester Stallone (72 de ani) și-a amintit de unul dintre cei mai importanți și valoroși oameni pe care i-a întâlnit în cariera de actor. Carl Weathers, pe care Sly l-a distribuit în seria de mare succes Rocky, a sărbătorit 71 de ani pe 14 ianuarie 2019. În rolul lui Apollo Creed, Weathers a fost „incredibil” și „cel mai bun actor-pugilist din toate timpurile”, spune Stallone pe Instagram, dezvăluind care a fost cel mai mare regret al vieții sale de actor.

Citește și

Trebuie să recunosc, regret că l-am lăsat pe Apollo să moară atât de devreme. El a fost de neînlocuit”, a mărturisit Sly, care „a ucis” personajul Apollo Creed în Rocky 4. În calitate de scenarist și regizor al seriei Rocky, Stallone a decis ca Apollo Cred să moară în partea a patra a filmului, în timpul unui meci demonstrativ susținut în fața rusului Ivan Drago.

„Niciodată nu vei putea fi duplicat. Mulțumesc, prietene drag, nu aș fi reușit fără tine”, a mai scris Sylvester Stallone.

Urmărește mai jos: Interviul pe care românul Florian Munteanu l-a susținut în fața lui Sylvester Stallone!

Carl Weathers e și el nostalgic după acele vremuri, frecvent distribuind filmulețe pe contul său de Instagram. Din câte se știe până acum, actorul i-a purtat pică lui Stallone atunci când l-a scos din film, însă relația lor s-a răcit și mai mult începând cu 2015, când a aflat că nu a fost luat în calcule pentru filmele Creed și Creed 2, scrie TMZ.

Citește și: Producătorul filmelor Rambo și Terminator a murit la 74 de ani. Mesajul postat de Stallone


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on


Lucrurile s-au mai destins în ultima vreme, Carl Weathers aceptând să vină la premiera filmului Creed și să-l promoveze în mediul online.

Main photo: Rocky
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies