Sylvester Stallone, dezvăluiri terifiante: ”Dolph Lundgren aproape m-a ucis. L-am urât din prima clipă”

Sylvester Stallone, dezvăluiri terifiante:  Dolph Lundgren aproape m-a ucis. L-am urât din prima clipă
Citeste mai mult despre: Sylverster Stallone, Dolph Lundren,
Data: 27 Mai 2019
Sylvester Stallone a relatat momentul în care Dolph Lundgren ”aproape l-a ucis”, actorul fiind nevoit să stea la terapie intensivă pentru patru zile.

Toată lumea știe că Stallone este un tip dur, însă acesta tocmai a mărturisit că era să moară în timpul filmărilor la ”Rocky IV”. Personajul negativ interpretat de Lundgren, Ivan Drago, a devenit legendar, însă nu doar publicul l-a urât. 

Citește și: Sylvester Stallone, poze rare de la filmările pentru Rambo 5. Ultimul capitol pentru John Rambo

Sylvester Stallone a mărturisit, de asemenea, că l-a urât sincer pe partenerul lui de ecran, în timpul unei ceremonii care s-a ținut în onoarea lui, la Festivalul de la Cannes din acest an.

Acesta și-a reamintit de o scenă de luptă cu Lundgren: ”M-a lovit atât de tare încât inima mea aproape s-a oprit. I-am spus: ”De ce să nu o facem? Încearcă să mă pui la podea. Dă cu toată forța ta”. A fost stupid din partea mea să-i spun asta. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că eram în drum spre spitalul de urgență, apoi am stat la terapie intesivă pentru patru zile. Iar în jurul meu erau niște călugărițe”.

Legendarul actorul a dezvăluit reacția sa violentă când l-a întâlnit pe partenerul său suedez, înainte de începerea filmărulor la ”Rocky IV”.

”Trebuia să găsesc un superom ca adversar al meu, cineva care să mă copleșească... Apoi a intrat Dolph Lundgren și l-am urât instantaneu. Era perfect. Indestructibil. Umeri, brațe, gât uriaș, spate, totul”, a explicat Sylverster Stallone reacția sa.

Foto: Getty, Facebook
 

Vezi și: Motivul pentru care Victoria Raileanu s-a apucat de actorie: “Nu mi-am dorit să ajung actriță”.

FULLSCREEN
Sylvester Stallone, dezvăluiri terifiante: ”Dolph Lundgren aproape m-a ucis. L-am urât din prima clipă”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies