Sylvester Stallone, la plajă alături de soție și una dintre fiice. Cei trei nu au putut trece neobservați

Sylvester Stallone, la plajă alături de soție și una dintre fiice. Cei trei nu au putut trece neobservați
sursa foto: ProfiMedia
Citeste mai mult despre: Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, plaja,
Data publicarii: 11 August 2020
Data actualizare: 18 Iulie 2021
Sylvester Stallone a petrecut o zi la plajă în Malibu alături de soție și de una dintre fiicele lor, Sistine.

Starul de 74 de ani a optat pentru o ținută lejeră, formată dintr-un tricou gri și pantaloni cargo. Chiar dacă era destul de îmbrăcat, nu s-a putut trece cu vederea faptul că actorul nu se mai află într-o formă fizică de invidiat, așa cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani.

De cealaltă parte, Jennifer Flavin (51 de ani) se menține în formă, iar perioada în care a fost model a ajutat-o în acest sens, astfel că încă își permite să poarte pantaloni scurți și topuri mulate, așa cum a făcut-o la această plimbare. 

Alături de cei doi s-a aflat și Sistine, fiica lor mijlocie, în vârstă de 22 de ani. Tânăra cochetează cu cariera de model, iar apariția de la plajă nu face decât să demonstreze că are calitățile necesare pentru a călca pe urmele mamei sale. 

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin mai au două fete, pe Sophia (23 de ani) și pe Scarlett (18 ani). De curând, aceștia au sărbătorit 23 de ani de căsnicie. 

Starul de la Hollywood mai are un băiat de 41 de ani, pe Seargeoh, cu Sasha Czack. Cei doi au mai avut un băiat, Sage (36 de ani), care a murit în 2012 din cauza unor complicații cardiace. 

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!