Talentul a strălucit vineri seară pe scena Românii au talent!

Talentul a strălucit vineri seară pe scena Românii au talent!
Talentul a strălucit vineri seară pe scena Românii au talent!
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, #9suprem,
Data: 02 Martie 2019
Vineri seară, talentul a fost la el acasă pe scena Românii au talent! Concurenți cu aptitudini diverse s-au prezentat în fața juraților și au făcut tot posibilul să-i impresioneze, dar mai ales să facă spectacol și să primească aplauzele publicului. 

Andi, Andra, Mihai și Florin au analizat fiecare reprezentație, s-au bucurat de show și au fost uimiți de calitățile participanților și de voința de care au dat dovadă.

Cea de-a patra ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.9 puncte de rating și 48.6% share, de peste cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.2 puncte de rating și 8.8% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:31, peste 4.3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Momente fantastice de culturism, dresaj canin, foot puppet show, dans contemporan, dancehall, magie, canto, roller skating, bachata, forță, acrobații cu pizza, pole dance balet sau sword swallow au fost aduse vineri la Românii au talent de concurenți care le-au oferit telespectatorilor un show plin de vibrație și efervescență. A fost o seară de neuitat, iar talentul a strălucit încă o dată pe scena care-l pune cel mai bine în valoare.

La finalul fiecărei prestații, Andi, Andra, Mihai și Florin au comentat performanțele participanților, iar pe Ghena Rotaru și câinele Chi, Cernova Kalena, Vasile Șerban, Alex Ostrovskiy, Andreea Răchită, Edera Shepurova, Ștefan Luncanu, Optic, Duo Ferrandino, Claudia Vesa, Andrei Cheteleș, Marcel Manoliu, Todi și Franck, Elena Gibson, Wings of hope și Lucky Hell i-au răsplătit cu 3 sau 4 DA.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de suspans și emoție!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

FULLSCREEN
Talentul a strălucit vineri seară pe scena Românii au talent!
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO