Talentul moștenit de prințul George de la bunica sa, Lady Diana

Talentul moștenit de prințul George de la bunica sa, Lady Diana
Citeste mai mult despre: Printul George, dans, printesa Diana,
Data publicarii: 22 Octombrie 2018
Data actualizare: 22 Octombrie 2018
Prințul William tocmai a dezvăluit ce talent deosebit moștenește fiul său, prințul George, de la bunica lui, regretata Lady Diana.

Într-un clip video postat pe contul de Twitter al Palatului Kensington, William a dezvăluit cum fiul său (5 ani) moștenește talentul și pasiunea bunicii sale pentru dans. 

Citește și: Fiul lui William și al lui Kate a fost, din nou, paj la o nuntă. Ce năzdrăvănii a făcut micuțul prinț

William a vorbit pentru BBC cu Junior, un campion la dans de 14 ani, care a fost intimidat atât de rău de colegi încât a trebuit să se mute la altă școală, în altă localitate. Vorbind cu aceasta, prințul William a mărturisit: ”George este foarte bun la dans, iubește să danseze. Cred că a moștenit... mama mea obișnuia să danseze tot timpul. Adora dansul. Dacă te pasionează ceva, atunci fă ceea ce îți place. Nu lăsa pe mine să-ți spună că nu poți. Ține-te de pasiunea ta”.

Prințul George, fiul lui William și al lui Kate Middleton, își pune în valoare abilitățile de dansator la școala unde studiază, acesta având cursuri de balet în fiecare săptămână.

În august 2017, în timpul unei plimbări în fața palatului Kensington, pentru a admira florile depuse de fani la împlinirea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana, Kate Middleton a dezvăluit că și fiica ei mai mică, Charlotte, ia lecții de dans. ”Iubește la nebunie să danseze”, a spus Ducesa de Cambridge, conform dailymail.co.uk.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies