Talentul uimitor al unei tinere care isi transforma chipul in adevarate "opere de arta". Transformarile care au uimit

Talentul uimitor al unei tinere care isi transforma chipul in adevarate opere de arta . Transformarile care au uimit
Data publicarii: 03 Ianuarie 2017
Data actualizare: 03 Ianuarie 2017
Din ce in ce mai multe tinere pasionate de makeup incearca sa se perfectioneze in acest domeniu si experimenteaza noi metode prin care pot obtine look-uri inedite.

Majoritatea femeilor apeleaza la trucurile de infrumusetare pentru a isi ascunde imperfectiunile si pentru a obtine o imagine impecabila. Vanessa Davis iese putin din tipare si foloseste produsele cosmetice pentru a isi transforma chipul in adevarate opere de arta.

Vanessa este cunoscuta in randul internautilor datorita talentului sau iesit din comun. Tanara a adus "arta machiajului" la un alt nivel, iar transformarile prin care trece sunt uimitoare. 

Citeste si: Un talent ca al lui nu poate fi ignorat. Motivul pentru care oamenii se opresc sa ii priveasca "operele de arta"

Imaginatia nu cunoaste limite in cazul Vanessei. De la fluturi si pana la capete de mort, artista reuseste sa le reproduca pe toate folosind doar pensule de makeup si produse cosmetice. Pentru un plus de originalitate, Davis apeleaza si la strasuri, pietre colorate sau paiete, dar in majoritatea cazurilor chipul sau este complet transformat cu ajutorul culorilor si al umbrelor. 

Vezi si tu cateva dintre cele mai reusite transformari ale Vanessei Davis:VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies