Tânăra care creează iluzii optice cu propriul trup. Talentul ei întrece orice imaginaţie!

Tânăra care creează iluzii optice cu propriul trup. Talentul ei întrece orice imaginaţie!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Mai 2021
Data actualizare: 25 Mai 2021
Dain Yoon (27 de ani) este din Coreea de Sud și i-a captivat pe internauți cu creațiile sale. Tânăra artistă realizează iluzii optice folosindu-se de propriul trup. 

Cu doar câteva pensule și culori, Dain Yoon face magie pe corpul sau chipul ei. Tânăra care este școlită la cea mai prestigioasă Universitate de Arte din Coreea spune că desenează din copilărie și că se inspiră din tot ceea ce o înconjoară, dar în mod special din filme.


Inițial a început pictând alți oameni, apoi și-a transformat trupul în “pânză” pentru operele sale. Pentru un astfel de desen, Dain are nevoie și de 12 ore.


Dain, care este și make-up artist, are peste 600.000 de urmăritori pe contul de Instagram. “Fata asta este incredibilă!”, “Ceea ce faci tu este fenomenal”, “Ți se taie respirația! Absolut uimitor”, “Ești atât de talentată!”, “Niciodată nu am crezut că poate exista așa ceva. Incredibil”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care tânăra artistă le primește de la internauții care îi admiră creațiile pe pagina de Instagram.


Fotografii: Instagram DesignDain

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies