Tânăra care și-a redus greutatea la jumătate, cu operație și sport: „Acum câțiva ani arătam așa”

Tânăra care și-a redus greutatea la jumătate, cu operație și sport: Acum câțiva ani arătam așa
Kelsey, într-o fotografie din 2016. FOTO: @mermaid_keels TikTok
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Ianuarie 2022
Data actualizare: 22 Ianuarie 2022
Kelsey, o tânără de 22 de ani extrem de populară pe TikTok, a dezvăluit cum a reușit să-și schmimbe complet înfățișarea după ce a decis să renunțe la obiceiurile nocive din viața ei. 

Kelsey avea aproape 120 kg în 2017 și suferea enorm fiindcă era ignorată. Obezitatea era un blestem de care credea că nu va scăpa niciodată. Însă, în acel an și-a luat inima în dinți și a apelat la o operație de micșorare a stomacului. 

Intervenția a fost dublată de o schimbare radicală a dietei, care la început se baza pe alimente lichide sau moi. 

În urmă cu un an și jumătate, Kelsey a intrat pentru prima dată într-o sală de sport și nu a mai putut pleca. Viața ei a cunoscut un nou sens odată ce a început să lucreze la aparate.

Acum câțiva ani arătam așa, acum arăt așa și asta mi-a dat puterea de a experimenta cele mai bune și cele mai rele lucruri pe care le oferă acest privilegiu frumos”, a spus ea într-un video pe TikTok.


FOTO: @mermaid_keels

Vezi mai multe poze cu Kelsey în GALERIA FOTO de mai jos!

Kelsey mărturisește că niciodată nu i s-au întâmplat atât de multe lucruri pozitive, pe care le-a pus în seama noului ei look.

Sunt lucruri mici, subtile, pe care nu le vei observa, cum ar fi să nu fii taxat pentru acea băutură suplimentară sau desert la un restaurant. Sau să se ofere cineva să-ți pună aer în cauciucuri, în loc să te lase să te chinui”, a spus tânăra, care e convinsă că nu ar fi trăit astfel de „privilegii” dacă avea 120 kg.

Fotografii: @mermaid_keels

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!