Tanara Rose din Titanic, jucata de Jennifer Aniston sau Drew Barrymore. Lista completa a aspirantelor la rol

Tanara Rose din Titanic, jucata de Jennifer Aniston sau Drew Barrymore. Lista completa a aspirantelor la rol
Citeste mai mult despre: Titanic, Jennifer Aniston, Kate Winslet,
Data: 10 Iunie 2017
Titanic este unul dintre filmele impresionante, pe care nu ni le putem imagina jucate de alti actori decat cei pe care i-am vazut deja. Cu toate astea, cum ar fi fost daca in locul lui Kate Winslet ar fi existat o alta actrita potrivita pentru personajul Rose? Ceea ce nu stiai despre filmul care a frant inimile multora este ca un numar impresionant de staruri au fost cat pe ce sa joace rolul principal din Titanic.

Pentru rolul lui Rose, pe care l-a primit Kate Winslet, lista este chiar mai lunga decat in cazul rolului jucat de DiCaprio, conform Huffington Post.

Se spune ca au fost luate in considerare: Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Christina Applegate, Jennifer Connelly, Claire Danes, Geena Davis, Minnie Driver, Maggie Gyllenhaal, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Emily Mortimer, Jeri Ryan, Winona Ryder, Tori Spelling, Nicollette Sheridan.

Lista continua si sunt mentionate si Uma Thurman, Charlize Theron, Reese Witherspoon, Eliza Dushku, Gabrielle Anwar, Rosanna Arquette, Rose Byrne, Gabrielle Carteris, Marguerite Chapman, Amanda Donohoe si Claire Forlani. Cel mai rasunator nume este totusi cel al Madonnei.

Toate aceste nume raman insa in categoria zvonurilor, prezenta actritelor la auditii nefiind confirmata inca.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO