Tanita Tikaram a împlinit 50 de ani. Cum arată acum cântăreața

Tanita Tikaram a împlinit 50 de ani. Cum arată acum cântăreața
Tanita Tikaram a implinit 50 de ani
Citeste mai mult despre: Tanita Tikaram, cum arata,
Data: 13 August 2019
Cântăreața Tanita Tikaram, care s-a impus pe plan internațional cu piesa ”Twist in My Sobriety", a împlinit recent 50 de ani.

Tanita Tikaram s-a născut în Germania, fiind fiica unui soldat din armata britanică de origine indiană. Datorită carierei militare a tătălui său, aceasta s-a mutat în Anglia în anii adolescenței, acolo unde a început să cânte în cluburi de noapte. 

Citește și: Cum arăta Shakira în 1993, când juca în telenovele. A cumpărat serialul că sa nu mai fie difuzat niciodată

Debutul său de album, Ancient Heart, a fost lansat în 1988, pe vremea când aceasta avea doar 19 ani. Primele două piese de pe album, ”Good Tradition” și ”Twist In My Sobriety”, au intrat în top 10 în toată Europa, iar materialul discografic s-a vândut în 4 milioane de copii în toată lumea. 

Chiar dacă nu a mai avut succes ca la 19 ani, Tanita a continuat să facă muzică, lansând încă trei albume. În 2016, aceasta a întreprins și un turneu prin Europa, o dată cu lansarea discului ”Closer to the People”.

La ora actuală, Tanita Tikaram continuă să scrie muzică și să cânte. ”Pentru mult timp, nu mi-a plăcut asta, să cânt în fața publicului. Dar acum cred că a fost o mare greșeală, pentru că, în calitate de compozitor și cântăreț, înveți o mulțime de lucruri cântând live, alături de alți muzicieni. În ultimii ani, am învățat multe pentru că am putut să lucrez cu muzicieni și să cânt live. Mi-a reaprins pasiunea pentru muzică”. 

Foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Charlize Theron

FULLSCREEN
Tanita Tikaram a împlinit 50 de ani. Cum arată acum cântăreața
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO