Țara în care peste 1 000 de oameni sunt uciși zilnic de coronavirus

Țara în care peste 1 000 de oameni sunt uciși zilnic de coronavirus
Citeste mai mult despre: coronavirus, Brazilia, COVID-19, decese, pandemie,
Autor: Redactia
Data publicarii: 22 Iulie 2020
Data actualizare: 22 Iulie 2020
Brazilia a ajuns la un bilanț zilnic înspăimântător. Peste 1 000 de oameni mor în fiecare zi din cauza COVID-19. 
  • Sursa FOTO: Profimedia Images
Cimitirul Vila Formosa, unul dintre cele mai mari din Sao Paulo, își extinde granițele pe zi ce trece din cauza numărului tot mai mare de decese pe care Brazilia îl înregistrează. 
 
O dronă a surprins imagini cutremurătoare cu sutele de morminte proaspăt săpate pentru cei care au murit din cauza noului coronavirus. 


Sursa FOTO: Profimedia Images


În acest momenent, Brazilia este a doua cea mai afectată țară din lume de ăandemia de coronavirus, numărul celor contaminați depășind deja pragul de 2 milioane.
 
Zilnic, autoritățile braziliene înregistrează mai mult de 1 000 de decese produse de COVID-19, iar sistemul de sănătate și serviciile funerare se declară depășite de situație. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

La începutul acestei săptămâni, autoritățile din Brazilia anunțau 80 120 de decese cauzate de noul tip de coronavirus, însă realitatea este, din păcate, alta. Deoarece tastarea este insuficientă, numărul deceselor și al contaminărilor pare să fie mult mai mare. 

 
Specialiștii estimează că numărul deceselor produse de COVID-19 ar fi de două ori mai mare decât cel raportat de Ministerul Sănatății din Brazilia, în timp ce numărul celor contaminați ar putea avea valori și de șapte ori mai mari decât cele anunțate. 
 
Deși președintele Jair Bolsonaro a fost testat pozitiv la noul tip de coronavirus în urmă cu două săptămâni, guvernul brazilian continuă să minimizeze gravitatea pandemiei. 

Vezi și: Iluziile optice de pe Tik Tok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!