Tashera Simmons, fosta soție a lui DMX, mesaj emoționant după moartea rapperului

Tashera Simmons, fosta soție a lui DMX, mesaj emoționant după moartea rapperului
DMX și Tashera, pe vremea când credeau că relația lor va fi eternă. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Aprilie 2021
Data actualizare: 11 Aprilie 2021
DMX (Earl Simmons) s-a stins din viață vineri, la vârsta de 50 de ani. Femeia care i-a fost soție vreme de 11 ani îl regretă pe bărbatul care a părăsit această lume prea devreme. Ce mesaj a transmis Tashera Simmons

Fosta soție a lui DMX și-a sărbătorit ziua de naștere jelind după cel cu care a avut o relație cu suișuri și coborâșuri. Tashera Simmons l-a pomenit pe fostul partener de viață, cu care are 4 copii și 11 ani de mariaj. 

Azi îmi sărbătoresc viața, recunoscătoare lui Dumnezeu pentru cei 50 de ani pe care mi i-a dat. Dar îl celebrez și pe fostul meu soț, cel mai bun prieten al meu, partenerul meu spiritual, mentorul meu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru viața și pacea lui. Pentru călătoria lui și pentru lecțiile sale de viață, care au fost transmise mai departe și care vor dăinui în generațiile care vor veni”, a spus femeia într-un videoclip postat pe Instagram.

Tashera Simmons a distribuit și o serie de fotografii de familie, din care nu lipsesc cele cu DMX și copiii lor. Vezi GALERIA FOTO mai jos!


Cei doi foști soți se cunoșteau încă din copilărie și au fost buni prieteni în adolescență. S-au căsătorit în 1999 și au stat împreună până în 2010. Atunci e a cerut divorțul, pe fondul unor probleme cu legea și din cauza relațiilor extraconjugale ale lui DMX. 

Tashera și Earl Simmons au împreună 4 copii, însă el mai are încă 11 moștenitori din relațiile „interzise” cu alte femei. Înainte să moară, DMX era logodit cu Desiree Lindstrom, o tânără de 28 de ani. În august 2016, ea a născut un băiat pe care l-au botezat Exodus. Numele său are conotații religioase.

DMX a murit vineri, 9 aprilie 2021, la Spitalul White Plains din New York, în urma complicațiilor suferite după un infarct. Câteva zile a fost ținut în viață de aparate, întrucât creierul său a suferit leziuni severe din cauza privării de oxigen.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: EXCLUSIV Irina Margareta Nistor și Codin Maticiuc, din culisele MIAMI BICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies