Tatăl ducesei Meghan Markle, acuzații la adresa familiei regale și a fiicei sale

Tatăl ducesei Meghan Markle, acuzații la adresa familiei regale și a fiicei sale
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, familia regala, thomas markle,
Data publicarii: 30 Iulie 2018
Data actualizare: 30 Iulie 2018
Tatăl ducesei Meghan Marke, Thomas Markle, și-a acuzat fiica și familia regală că a rupt toate legăturile cu el. 

"Sunt rănit că a rupt orice legătură cu mine. Aveam un număr de telefon pe care o sunam la Palat, dar după ce am adus câteva critici la adresa familiei regale pentru faptul că au schimbat-o pe Meghan, aceștia au rupt legăturile cu mine.", a declarat tatăl ducesei pentru The Mail on Sunday

Thomas a zis că numerele pe care le avea pentru a-și contacta fiica au fost deconectate și nu mai funcționează. Patriarhul și-a exprimat, de asemenea, dorința de a-i trmite fiicei sale o felicitare de ziua ei, dar se îndoiește că o va primi.

"M-am gândit s-o trimit prin Priority Mail Express, dar cei de la Palat o vor arunca probabil, să fie siguri că nu va ajunge la destinatar.", a continuat bărbatul. 

La câteva zile după nunta regală, s-a raportat că Thomas a suferit un atac de cord și ar fi fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă. După acest incident, el în continuare și-a dorit să-și conducă fiica la altar.

Thomas și-a exprimat îngrijorarea pentru faptul că există posibilitatea ca acesta să nu-și vadă niciodată nepoții. 

"Ce este supărător este că anul următor Meghan și Harry vor avea un bebeluș și eu voi deveni bunic. Dacă nu vorbim, nu îmi voi vedea nepotul. Cât de tragic este acest lucru? Să-ti privezi copilul de la a-și vedea bunicul, doar pentru că am făcut anumite critici la adresa familiei regale?"

"Ei vor să nu mai zic nimic și să mă îndepărtez. Însă, nu voi rămâne silențios. Refuz să nu zic nimic. Ce mă deranjează este simțul superiorității pe care Meghan îl are față de mine. Ea nu ar fi fost cineva fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi."

Cu toate acestea, Thomas susține că fiica lui înseamnă "totul" pentru el. 

"O iubesc și mereu o voi iubi.", a încheiat bărbatul. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies