Tatăl lui Beyonce dezvăluie secretul. Care este motivul pentru care Beyonce are atât de mult succes

Tatăl lui Beyonce dezvăluie secretul. Care este motivul pentru care Beyonce are atât de mult succes
Citeste mai mult despre: Beyonce, beyonce jay-z, secretul,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 21 Iunie 2019
Mathew Knowles, managerul și tatăl artistei, a făcut o afirmație care pe mulți pare se pare că i-a surprins. Care ar fi adevăratul motiv pentru care Beyonce are atât de mult succes la nivel mondial. 

Actualmente, Queen B este cea mai populară cântăreața din showbizz-ul internațional. Nu există artist care să nu-și dorească o colaborare cu Beyonce, fapt ce denotă că artista a ajuns la un nivel greu de egalat. 

Citește și: Ce spune Ruby despre o posibilă colaborare cu Jay-Z, "Aș fi noua Beyonce"

Shakira sau J Balvin, sunt două nume sonore din industria muzicală care au avut oportunitatea de a colabora cu Beyonce în ultimii ani. GALERIE FOTO
,  în josul paginii

Câștigătoarea premiilor Grammy se pare că are tot ce-i trebuie pentru a fi un artist de talie mondială. Are o voce unică, un talent aparte, și un stil muzical care a creat un trend pentru noua generație. 

Mathew Knowles a fost alături de ea încă din prima zi, atunci când Beyonce a ales acest drum. Mulți afirmă că fără el cariera artistei nu ar fi ajuns atât de departe, însă el are o altă perspectivă. 

"În lumea asta (referindu-se la industria muzicală), există super multă segregare, în special din cauza a celor oameni care decid faptul ca muzica pop să se audă la radio, dar și cum ar trebui să arate aspectul cântăreților. Dacă ar fi să ne uităm în trecut, mai concret în perioada în care Whitney Huston triumfa, putem vedea în toate pozele cum echipa ei o machia pe piele pentru a avea o culoare cât mai închisă a tenului." spune Mathew Knowles. 

De asemenea, tatăl artistei a mai adăugat și "Dacă fata mea Beyonce ar fi avut pielea mai deschisă, sunt sigur că nu ar fi avut ar fi avut atât de mult succes."  

FULLSCREEN
Tatăl lui Beyonce dezvăluire secretul. Care este motivul pentru care Beyonce are atât de mult succes
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO