Tatăl lui Britney Spears renunță la tutelă! Artista a câștigat

Tatăl lui Britney Spears renunță la tutelă! Artista a câștigat
Citeste mai mult despre: Britney Spears, proces, tata,
Data publicarii: 13 August 2021
Data actualizare: 13 August 2021
Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a fost de acord să renunțe la tutela asupra fiicei sale.
Potrivit Variety, Britney Spears a câștigat o victorie importantă, după ce, timp de 13 ani s-a aflat sub controlul tatălui ei, în urma unei decizii judecătoreşti din 2008.
 
Tatăl artistei a depus răspunsul în faţa Curţii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage părintelui ei funcţia.

 
Dacă, în primă fază, avocatul lui Jamie Spears a asigurat că „nu există niciun motiv pentru a-l retrage din această funcţie”, eforturile făcute de Britney l-au determinat să ia o hotărâre.
 
Decizia tatălui ei de a renunța la tutelă și, implicit, la război, este lăudată ca o „victorie majoră” de către noul avocat al cântăreței, Mathew Rosengart.
 
Avocatul tatălui lui Spears citează pentru Variety că „bătălia publică cu Britney” e motivul bărbatului pentru a se retrage, dar afirmă că „nu există motive reale pentru suspendarea sau îndepărtarea” acestuia.
 
„De fapt, nu există motive reale pentru suspendarea sau îndepărtarea domnului Spears în calitate de tutore. ... Și este extrem de discutabil dacă o schimbare de tutelă în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears ", se arată în documentul de judecată al tatălui ei.

„Cu toate acestea, chiar dacă domnul Spears este ținta neîncetată a atacurilor nejustificate, el nu crede că o luptă publică cu fiica sa ar fi în interesul ei”. „Așadar, chiar dacă trebuie să conteste această Petiție nejustificată pentru îndepărtarea sa, domnul Spears intenționează să colaboreze cu Curtea și cu noul avocat al fiicei sale pentru a se pregăti pentru o tranziție ordonată la un nou tutore. După cum probabil Curtea a presupus, înainte de sosirea noului avocat al doamnei Spears, domnul Spears lucrase deja la o astfel de tranziție cu fostul avocat numit de instanță al doamnei Spears, Sam Ingham ".

Vezi și VIDEO pe PRO TV PLUS: Wine Trips Romania – Ep.5 Povestea Casei Timis
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies