Tatăl lui Meghan Markle vrea „o ultimă șansă" după ce Meghan și Harry i-au blocat numărul de telefon - surse

Tatăl lui Meghan Markle vrea bdquo;o ultimă șansă  după ce Meghan și Harry i-au blocat numărul de telefon - surse
Data: 27 August 2018
Potrivit aceshowbiz.com, tatăl Ducesei de Sussex speră ca fie Harry, fie Meghan, fie altcineva din familia regală să îl contacteze pentru a-i propune o eventuală întrevedere. 

Site-ul citează surse din anturajul lui Thomas, care spun că bărbatul își dorește ,,o ultimă șansă” pentru a se împăca cu fiica sa, după ce Meghan i-ar fi blocat numărul de telefon.

,,Thomas nu îi mai poate suna nici pe fiica sa, nici pe Harry, i-au blocat numărul de telefon, iar el chiar vrea să le ceară scuze amândurora pentru scandalul pe care l-a provocat în presă. Mai mult decât orice, el vrea să o îmbrățișeze pe Meghan și să îi spună cât de mult o iubește.“, a spus sursa citată de aceshowbiz.com.

Rugămintea lui Thomas vine la doar câteva săptămâni după ce presa mondenă a scris că el nu ar fi suferit nicio intervenție pe cord deschis.

Mai precis, presa glossy a scris atunci, citând tot surse credibile din anturajul lui Thomas, că tatăl Ducesei de Sussex a mințit că ar fi suferit o intervenție pe cord deschis pentru că pur și simplu nu ar fi vrut să meargă la nunta regală.

Aceeași sursă a mai spus că Thomas (73 de ani) ar fi avut și un motiv secundar: acela de a câștiga popularitate. 

,,A vrut să găsească un motiv pentru ca lumea să nu îl poată acuza că nu vrea să meargă la nunta propriei lui fiice. Lui Thomas îi place să fie în centrul atenției. [...] Tuturor le-a fost milă de el. Nu ar trebui să le fie milă, a înscenat totul, e o minciună, nu a fost internat în niciun spital și cu atât mai puțin a suferit o intervenție pe cord deschis. Ar trebui să le fie milă de Meghan, nu de el.”, a spus atunci sursa citată de publicația britanică Daily Mail.

Meghan și tatăl ei nu își vorbesc în acest moment, iar Thomas a adăugat că dacă Meghan va continua să îi ignore rugămintea de a vorbi sau de a se vedea, va zbura până în Marea Britanie și va apărea la ușa Palatului Kensington neinvitat.

FULLSCREEN
Tatăl lui Meghan Markle vrea „o ultimă șansă" după ce Meghan și Harry i-au blocat numărul de telefon - surse
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO