Tatăl Robertei, mesaj indignat pentru mama lui Vlad Pascu: „De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață”

Tatăl Robertei, mesaj indignat pentru mama lui Vlad Pascu: De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață
Citeste mai mult despre: Roberta, mama lui Vlad Pascu, vlad pascu,
Data publicarii: 17 Septembrie 2023
Data actualizare: 17 Septembrie 2023
Răzvan Dragomir, tatăl tinerei care a fost ucisă în accidentul produs de Vlad Pascu, la 12 Mai, se declară indignat de tentativa mamei șoferului drogat, Miruna Pascu, de a influența martorii din dosar.

„Am rugămintea către doamna Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori.”, a spus tatăl Robertei, la un post de televiziune.

„De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească. 

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou. Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori  Canada.”, a mai spus Răzvan Dragomir.

Vlad Pascu se află în arest preventiv după accidentul de mașină din 19 august când a omorât doi tineri, fiind sub influența drogurilor.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!