Tăticii de la Spaniolii au talent care într-o zi s-au decis că vor să danseze

Tăticii de la Spaniolii au talent care într-o zi s-au decis că vor să danseze
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Mai 2019
Data actualizare: 03 Mai 2019
Talentul are multe forme, dar cel care te surprinde cel mai mult vine adesea de la oameni la care nu te aștepți. Ca tipii ăștia din Spania.

Sub numele de Dad’n Hoppers, un grup de 11 prieteni cu vârste cuprinse între 38 și 54 de ani, urca pe scena Spaniolii au talent în preselecțiile din februarie 2019. Fiecare cu familia lui, cu grijile sale și cu visuri de mărire „zădărnicite” de o căsnicie timpurie asezonată cu copilași zgomotoși, numai buni de trecut în CV.

Într-o zi, acești tătici aparent nefericiți și-au zis că nu merită să privească viața cu acești ochi și s-au decis că vor să danseze. Deși nu știau prin ce miracol ar putea ajunge la 38-54 de ani să se miște cu „talentul” pe care nu l-au avut niciodată.

Dad’n Hoppers au ocupat toată scena la audițiile Spaniolii au talent și i-au impresionat până și pe cei mai sceptici jurați. În mod special pe unul dintre ei, Risto Mejide, un fel de Mihai Petre al nostru, care s-a prins cu mâinile de cap când i-a văzut urcând pe scenă.

La final, juratul avea să exclame, parafrazându-l pe Mihai Petre: „Despre asta e vorba în show-ul ăsta”. 

Dacă vreți să vedeți mostre de talent pur și neașteptat, musai să urmăriți ediția din această seară Românii au talent, care e la PRO TV cu începere de la ora 20.30. Cu siguranță, aveți ce vedea.

Până atunci, vă lăsăm să vă delectați cu tăticii de la Spaniolii au talent.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies