• PRO TV
  • Taurii trebuie sa se ingrijeasca de sanatate. Horoscopul zilei de 22 martie 2012

Taurii trebuie sa se ingrijeasca de sanatate. Horoscopul zilei de 22 martie 2012

Taurii trebuie sa se ingrijeasca de sanatate. Horoscopul zilei de 22 martie 2012

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

BERBEC

O reusita, primiti o aprobare, va angajati undeva sau incasati niste bani, poate fi un credit bancar si sa realizati un obiectiv major, sa va luati casa sau masina.

TAUR

Bine ar fi sa va ingrijiti de sanatate, sa va faceti analize medicale, un consult ca sa vedeti cum stati, unde sunt carentele si cum trebuie intervenit ca sa va vindecati.

GEMENI

O decizie la nivel de grup, poate va alaturati unor oameni care se intereseaza de soarta altora necajiti si care au nevoie, macar temporar de ajutor.

RAC

Un castig de cauza, o sentinta judecatoreasca, un anunt legat de scoala sau de serviciu, poate primiti o invitatie la un eveniment monden, sa fiti martorii unei reusite sociale.

LEU

Vi se poate semna un act foarte important si sa vi se recunoasca niste drepturi, sa va angajati undeva dac-ati luat licenta, masterat, sa mai urcati o treapta in cariera.

FECIOARA

O sa incasati niste bani, poate vindeti ceva si-i depuneti in cont, o sa faceti un capital pentru zile negre poate, un fond de rulment.

BALANTA

Relatia cu partenerul de viata devine mai armonioasa, poate va casatoriti, va reinoiti juramintele sau va-mpacati dupa ce era cat pe ce sa va certati definitiv.

SCORPION

Va puteti cumpara cate ceva pentru casa, pentru cei dragi, luati si in rate numai sa nu cheltuiti rezervele familiei, ca sa v-ajunga banii pentru tot ce v-ati propus.

SAGETATOR

Se poate sa aflati ce s-a intimplat la un moment dat cu partenerul de suflet si sa-i acordati toate circumstantele atenuante, sa nu-l mai judecati gresit.

CAPRICORN

Puteti semna actele de propietate, sa luati bani daca ati castigat un proces, sa rezolvati niste chestiuni care v-au dat de furca in ultimii doi ani.

VARSATOR

Definitivati o situatie, sa puteti merge mai departe cu scoala sau cu afacerile, sa nu bateti pasul pe loc, e o sansa de reafirmare pe o scena, undeva.

PESTI

Vi se aproba o cerere de bani fie la banca, fie la serviciu, o sa incasati suma de care-aveti nevoie ca sa luati ceva scump sau sa v-ajunga sa scapati de datorii, pe cat posibil.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni