Taylor Swift a căzut pe scenă în timpul unui concert. Fanii au imortalizat momentul

Taylor Swift a căzut pe scenă în timpul unui concert. Fanii au imortalizat momentul
Citeste mai mult despre: Taylor Swift, cazatura, incident,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 24 Iulie 2018
Data actualizare: 24 Iulie 2018
Momente de panică în rândul fanilor. Celebra cântăreața Taylor swift a suferit o căzătură zdravănă în timpul concertului din ultimul său turneu intitulat "The Reputation Tour"

Vremea ploioasă nu a ajutat-o foarte mult pe câștigătoarea premiului Grammy în ultimele sale concerte din orașul New Jersey. Aflată într-un turneu împreună cu echipa sa, Taylor Swift a avut parte de un incident mai puțin plăcut pe scenă. În timp ce interpreta cunoscuta piesă "Call It What You Want", artista s-a dezechilibrat și a căzut pe scenă, iar incidentul nu a trecut neobsevat de fanii care se aflau la concert.

A fost o noapte cu adevărat specială pentru Swift și nu din cauza accidentului nefericit ci pentru că artista a fost prima femeie care a susținut concerte 3 zile la rând pe stadionul "Metlife stadium". 

Taylor swift a ras chiar în momentul cazaturii alături de dansatorul sau. Este posibil, din cauza ploii abudente, cântăreața să fii alunecat pe scenă, însă acest lucru nu a împiedicat-o să-și ducă coregrafia și piesa până la capăt. 

Artista a reușit să vândă bilete în valoare de 180 de milioane de dolari chiar din prima săptămână și a lansat un turneu mondial care se va încheia în luna noiembrie a acestui an.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies