Taylor Swift s-a logodit: "Totul e bine când se termină cu bine să ajung cu tine"

Taylor Swift s-a logodit:  Totul e bine când se termină cu bine să ajung cu tine
Data: 09 August 2019
Taylor Swift a apărut recent pe coperta "Vogue" și a făcut dezvăluiri despre versurile din melodia pe care a lansat-o recent, "Lover".

Artista a postat pe contul personal de Instagram o fotografie de la shootingul pentru "Vogue" unde și-a pus la descriere: "Inima mea a fost împrumutată, iar a ta a fost albastră/ Totul e bine când se termină cu bine să ajung cu tine.”

Fanii au reacționat imediat și i-au făcut să creadă că este vorba de o posibilă nuntă. În versurile din melodie este vorba despre o tradiție de nuntă destul de cunoscută, mai exact mireasa trebuie să poarte ceva vechi, împrumutat și albastru în ziua nunții.

VEZI GALERIE FOTO MAI JOS

Citește și Secretele succesului lui Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari încasări în 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Tânărul care i-a furat inima artistei este actorul britanic Joe Alwyn. A jucat în filme precum "Billy Lynn's Long Halftime Walk" și "The Sense of an Ending".

Taylor Swift și Joe Alwyn au păstrat acest subiect secret încă de la început, mai exact din anul 2016  iar niciunul nu a făcut nicio declarație despre relația lor.

O sursă apropiată a declarat: "Taylor mereu a fost mai reținută atunci când a trebuit să vorbească despre viața personală, dar așa și-a păstrat relațiile solide și de lungă durată. Prin ce trece în acest moment cu Scooter este destul de complicat, dar vestea bună este că viața ei personală este pe drumul ce bun. Este foarte recunoscătoare pentru asta"

"Taylor simte că Joe este „alesul”, iar el este „un gentleman, foarte atent” a declarat o sursă apropiată

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn) on

Și-au făcut apariția la premierea filmului "The Favourite" în care joacă și Joe și nu s-au ferit să se afișeze împreună.

"Să păstreze totul privat încă de la început le-a ajutat relația. Au putut să se cunoască în liniște. Au o relație foarte specială. Joe o adoră pe Taylor”, a declarat o sursă apropiată.

Sursa Foto: getty Images; Instagram; Profimedia

Vezi și Trupe care trebuie readuse la viață

FULLSCREEN
Taylor Swift s-a logodit: "Totul e bine când se termină cu bine să ajung cu tine"
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO