• PRO TV
  • Taylor Swift și Harry Styles s-au reîntâlnit la Premiile Grammy 2023

Taylor Swift și Harry Styles s-au reîntâlnit la Premiile Grammy 2023

Taylor Swift și Harry Styles s-au reîntâlnit la Premiile Grammy 2023

Taylor Swift și Harry Styles au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul internațional! Cei doi cântăreți de muzică pop și-au început relația în luna octombrie a anului 2012 și s-au despărțit câteva luni mai târziu, în Ianuarie 2013. La acea vreme, artista a lansat o melodie despre fostul membru One Direction, care a atras o mulțime de reacții în mediul online. 

Cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy din Los Angeles a avut un succes incredibil, apariții încântătoare și reacții care au bucurat fanii celor mai mari artiști internaționali. Printre numele mari prezente la eveniment s-au numărat Beyonce, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Harry Styles și mulți alții. 

Taylor Swift și Harry Styles au fost surprinși împreună la Premiile Grammy 2023. Deși aceștia s-au despărțit în urmă cu 10 ani, se pare că între ei a rămas o prietenie strânsă. Nu este prima dată când fanii observă o apropiere între cei doi, aceștia fiind văzuți discutând și în urmă cu doi ani, la același eveniment, atunci când artista a fost desemnată prima femeie din istoria Premiilor Grammy care a câștigat de trei ori premiul pentru Albumul Anului.

După ce Jennifer Lopez a anunțat că artistul de 28 de ani a învins ABBA, Adele, Coldplay și Lizzo la categoria „Albumul Anului”, cântăreața de 33 de ani l-a aplaudat pe Styles. Mai mult decât atât, la urcarea acestuia pe scenă, Taylor Swift s-a ridicat în picioare și a zâmbit, fiind surprinsă de camerele de filmat. 

În discursul de acceptare a premiului, actorul din "Don't Worry Darling" a numit crearea "Harry's House" cea mai mare experiență din viața sa. Styles a continuat să exprime recunoștința față de "tot ce a inspirat acest album" și persoanele dragi care l-au susținut în timpul procesului de înregistrare:

„Nu aș fi ajuns aici fără voi! Mulțumesc foarte mult”, a spus el, apoi a sărutat trofeul.

Gala Premiilor Grammy poate fi urmărită exclusiv pe VOYO. 

Sursă foto: Captură ecran/YouTube, Getty Images

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni