Teoria care s-a viralizat pe TikTok. O femeie spune ce se întâmplă, în realitate, după ce murim

Teoria care s-a viralizat pe TikTok. O femeie spune ce se întâmplă, în realitate, după ce murim
Data publicarii: 18 Octombrie 2021
Data actualizare: 26 Martie 2022
O femeie a devenit virală pe TikTok după ce le-a prezentat internauților o teorie intersantă despre moarte și ceea ce se întâmplă de fapt după ce nu mai suntem, fizic, pe Pământ. 

Joli are mii de adepți pe TikTok cărora le spune niște teorii conspiraționale cu adevărat uluitoare. Într-unul dintre videoclipurile sale recente, ea a explicat teoria nemuririi cuantice care, după cum explică ea, sugerează că nimeni nu moare de fapt.

@joli.artist

Reply to @manpreetthiara97 ##consciousness ##paralleluniverse ##multiverse ##mandelaeffect ##berensteinbears ##ChimeHasYourBack

♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

Teoria nemuririi cuantice sugerează că nimeni nu moare de fapt, că conștiința nu experimentează niciodată moartea. În schimb, ori de câte ori mori într-un univers, conștiința ta este transferată într-un univers paralel unde supraviețuiești”. În cazul unei apocalipse, Joli spune că oamenii se vor trezi într-un alt univers, fără să-și amintească faptul că tocmai au supraviețuit și că probabil ar experimenta efectul Mandela, un fenomen care ne face să punem la îndoială chiar și cele mai banale amintiri din trecut. „Așadar, după apocalipsa inevitabilă, te vei trezi a doua zi într-o nouă realitate".

Sursă foto: Shutterstock


 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies