Terminatorul pe două roți. Arnold Schwarzenegger merge pe bicicletă la 72 de ani

Terminatorul pe două roți. Arnold Schwarzenegger merge pe bicicletă la 72 de ani
Arnold încă trage de fiare și are grijă de sănătatea lui. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Decembrie 2019
Arnold Schwarzenegger trage de fiare la 72 de ani, ca în vremurile bune. Însă, actorul, care a revenit pe marile ecrane în această toamnă în filmul Terminator 6, se descurcă de minune pe bicicletă.

Arnold a fost surprins de fotografi pedalând ca-n tinerețe. Actorul, care a împlinit 72 de ani în iulie, merge pe bicicletă ținând ghidonul cu o singură mână. Starul american de origine austriacă obișnuiește să meargă la sală conducându-și mașinile sale militare impresionante, însă în weekend a ales să se deplaseze pe două roți.

Recent, Terminator a fost văzut la cumpărături la bordul unui vehicul militar de mare tonaj, pe care l-a modificat serios pentru a nu mai polua aerul. Însă, unii dintre admiratorii săi l-au taxat pentru asta.

Citește și: Arnold Schwarzenegger merge cu „tancul” la cumpărături. „Este cel mai mare ipocrit”

Deși este la vârsta pensionării, Arnold nu a renunțat la antrenamentele de menținere a formelor sale de altădată. Actorul merge periodic la o sală de forță din Santa Monica (Los Angeles), însoțit de un prieten.

FOTO: Profimediaimages.ro

Însă, deseori se antrenează cot la cot cu fiul său „din flori”, Joseph Baena. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, îl copiază pe celebrul său tată, țintind o carieră în culturism.

Citește și: Așa tată, așa fiu. Joseph Baena a pozat în 2019 exact ca Arnold Schwarzenegger în 1976

Citește și: Asemănare izbitoare dintre Arnold Schwarzenegger și fiul său „din flori”. Cei doi s-au pozat la sala de forță  

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Top 3 vedete care au făcut cereri ciudate pentru a apărea în filme

FULLSCREEN
Terminatorul pe două roți. Arnold Schwarzenegger merge pe bicicletă la 72 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO