Cel mai bine plătite actrițe din lume. Sofia Vergara este pe primul loc, potrivit Forbes

Cel mai bine plătite actrițe din lume. Sofia Vergara este pe primul loc, potrivit Forbes
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 Octombrie 2020
Data actualizare: 05 Octombrie 2020
Forbes a întocmit topul celor mai bine plătite actrițe din lume în 2020. Sofia Vergara ocupă locul 1 cu venituri de 43 de milioane $. Argintul îi revine Angelinei Jolie cu 35,5 milioane $, care este urmată îndeaproape de Gal Gadot cu 31,5 milioane $. Iată cum arată top zece cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Sofia Vergara
nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea fiind o prezență constantă în ultimii ani, atât în topurile celor mai frumoase femei din lume, dar și în cele ale celor mai bine plătite actrițe. Columbianca de 48 de ani și-a clădit un imperiu financiar după unsprezece sezoane în “Modern Family”, un serial de comedie cu un succes răsunător, difuzat de ABC. Rolul de jurat la “America’s Got Talent”, contractele de publicitate, propria linie de blugi și mobilă i-au mai adus câteva milioane în conturi. 
 
Nu are noroc în dragoste, însă conturile sunt doldora de bani. Fosta soție a lui Brad Pitt a încasat un cec uriaș după ce a fost aleasă să joace în “The Eternals”, producție Marvel ce va avea lansarea în 2021. Nu se știe suma cu care a fost plătită Angelina Jolie, dar putem bănui că este una cu multe zerouri, având în vedere că bugetul producției se ridică la 200 de milioane $.
 
Gal Gadot (35 de ani) a făcut senzație cu rolul său din „Wonder Woman 1984”, iar rolul din „Red Notice” pentru Netflix i-a adus 20 de milioane $ în conturi, scrie Forbes. Actrița de origine israeliană mai face bani și din contractele de publicitate pe care le are cu branduri ca Huawei sau Gucci.


Iată cine completează topul Forbes

4. Melissa McCarthy – 25 milioane $
5. Meryl Streep – 24 milioane $
6. Emily Blunt – 22,5 milioane $
7. Nicole Kidman – 22 milioane $
8. Ellen Pompeo – 19 milioane $
9. Elisabeth Moss – 16 milioane $
10. Viola Davis – 15,5 milioane $

FOTO: Getty Images

Vezi și VIDEO: Află cum să faci bani în pandemie de la Cristian Dascălu - Trending Review cu Daragiu - episodul 40
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies