Thalia i-a cedat cel mai sexy rol al sau. Cum arata "noua" Marimar, bruneta de 27 de ani care a castigat Miss Universe

Thalia i-a cedat cel mai sexy rol al sau. Cum arata noua Marimar, bruneta de 27 de ani care a castigat Miss Universe
Data publicarii: 07 Iulie 2017
Data actualizare: 07 Iulie 2017
Thalia, care va ramane intotdeauna in memoria tuturor datorita rolurilor din "Maria Mercedes", "Marimar" si "Sarmana Maria". O alta actrita insa i-a luat insa locul Reginei Telenovelelor.

Asa cum era de asteptat, cele mai de succes telenovele ale tuturor timpurilor beneficiaza, la fel ca marile pelicule, de remake-uri. Noile variante vin cu o imagine mai buna, mici modificari de poveste si actori in voga, care prind mai bine la publicul tanar.

A fost si cazul telenovelei "Marimar", in care Thalia a jucat rolul principal in anul 1994. Pentru a cuceri un segment de public mai noi, filipinezii care au cumparat proiectul au ales-o pe Megan Young, desemnata Miss World 2013, pentru a juca rolul principal.

Alaturi de alti actori in voga filipinezi, bruneta sexy a incantat publicul din 2015 pana la finalul lui 2016, cand serialul s-a incheiat dupa 100 de episoade cu audienta maxima. Cu un look exotic si de-a dreptul special, multi au indraznit chiar sa spuna ca Megan e o Marimar mai buna decat Thalia si au laudat-o pentru prestatie.

 

Work day with the Queens ???? makeup @mickeysee / hair @johnvalle20

A post shared by Megan Young (@meganbata) on

 

Buttercup ???? Makeup: @antheabueno Hair: @renzpangilinan Dress: @johnrufo #styledbyadrianne @adrianneconcept

A post shared by Megan Young (@meganbata) on

Tu ce parere ai?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies