The Sun: LaToya Jackson a vândut secretele familiei pentru 2,99 dolari pe minut

The Sun: LaToya Jackson a vândut secretele familiei pentru 2,99 dolari pe minut
Autor: Dan Brumar
Data: 01 Aprilie 2019
La doi ani după izbucnirea scandalului de pedofilie în care a fost târât Regele muzicii pop, sora mai mare a acestuia a creat o linie telefonică specială pentru cei care voiau să aflea „adevărul” despre Michael. 

LaToya Jackson, azi în vârstă de 62 de ani, a fost șocată de acuzațiile de pedofilie îndreptate împotriva fratelui său. La un moment dat, sora lui Michael începuse să creadă ceea ce spuneau cei din jur, dezvăluind că mama sa i-a încredințat un mare secret.

FOTO: GETTY

Erau cecuri scrise pe numele părinților acelor băieți. Sunt două cecuri pe care ea mi le-a arătat și e vorba de sume importante de bani. Și ea a fost scandalizată de asta. Nu știu care a fost scopul acelor bani, tot ce știu e că mama a fost revoltată, era prin 1984, și ea spunea mereu: Nu-l mai pot suporta pe ăsta, nu-l mai pot suporta pe homo******ul ăsta”, a dezvălui LaToya într-un interviu pentru Today, în anii '90.

Citește și: Fosta menajeră a lui Michael Jackson: „Mi-au spus că-mi taie gâtul dacă spun ce știu”

Sora lui Michael a fost dezamăgită de felul în care presa a relatat scandalul în care a fost târât fratele ei. În 1995 a decis să înființeze o linie telefonică specială, pentru a spune tuturor „adevărul” despre Michael, scrie ziarul britanic The Sun.

FOTO: GETTY

Cântăreața și-a făcut multă publicitate în mass media în acel an, cu mesajul: Sună acum ca să auzi adevărata poveste. Adevărul te va șoca cu siguranță! LaToya Jackson și secretele familiei. Fiecare apel era taxat cu 2,99 de dolari pe minut, iar condiția esențială era ca cei care sună să aibă cel puțin 18 ani.

Pe vremea aceea, sora lui Michael era măritată cu managerul e, Jack Gordon. Ea a dat vina pe el pentru acuzațiile pe care le-a formulat la adresa lui Michael Jackson, imediat ce scandalul de pedofilie a izbucnit.

Michael e fratele meu, dar nu voi fi un martor tăcut, un complice al crimelor sale împotriva copiilor nevinovați”, spunea LaToya, care ulterior s-a dezis de ea însăși, afirmând că a citit un text pe care managerul ei i l-a încredițat.

FULLSCREEN
The Sun: LaToya Jackson a vândut secretele familiei pentru 2,99 dolari pe minut
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO