"The Wolf of Wall Street" a fost desemnat cel mai piratat film din lume in 2014. Ce productii cinematografice se mai afla in top

The Wolf of Wall Street a fost desemnat cel mai piratat film din lume in 2014. Ce productii cinematografice se mai afla in top
Data publicarii: 30 Decembrie 2014
Data actualizare: 30 Decembrie 2014
Filmul "The Wolf of Wall Street", regizat de Martin Scorsese, ocupa primul loc in topul celor mai piratate filme pe internet in anul 2014 pe plan mondial, informeaza variety.com.

Potrivit acestui clasament intocmit de compania Excipio, specializata in monitorizarea pirateriei online, filmul "Lupul de pe Wall Street", cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, a generat 30,03 milioane de descarcari ilegale pe internet.

Topul, dominat de filmele cu super-eroi, filme SF, lungmetraje fantasy si filme de actiune, a fost alcatuit pe baza datelor obtinute in perioada 1 ianuarie 2014 - 23 decembrie 2014. De asemenea, in Top 20 se regasesc si multe dintre filmele nominalizate la premiile Oscar din acest an - "Lupul de pe Wall Street", "Gravity 3D: Misiune in spatiu", "12 ani de sclavie", "Capitanul Phillips" si "Teapa in stil american".

Pe locul al doilea se afla filmul de animatie "Frozen" cu 29,9 milioane de descarcari ilegale pe internet.

Podiumul este completat de "RoboCop", un remake din 2014 al filmului cu acelasi titlu din 1987, care s-a clasat pe pozitia a treia. Cele doua filme au generat impreuna 29,8 milioane de descarcari online, potrivit companiei Excipio, care nu a oferit insa o statistica exacta pentru descarcarile generate doar de pelicula din 2014.

Topul 10 al celor mai piratate filme din 2014 pe internet este completat de productiile "Gravity" (29,4 milioane descarcari), "The Hobbit: The Desolation of Smaug" (27,6 milioane descarcari), "Thor: The Dark World" (25,7 milioane descarcari), "Captain America: The Winter Soldier" (25,6 milioane descarcari), "The Legend of Hercules" (25,1 milioane descarcari), "X-Men: Days of Future Past" (24,3 milioane descarcari) si "12 Years of Slave" (23,6 milioane descarcari).

Sursa: Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!