Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, video viral pe TikTok. Cum cântă cei doi piesa “Scumpă foc” a lui Smiley

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, video viral pe TikTok. Cum cântă cei doi piesa Scumpă foc a lui Smiley
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Iunie 2022
Data actualizare: 10 Iunie 2022
Smiley a lansat de curând o melodie care va fi cu siguranță hitul verii. “Scumpă foc” se bucură de un succes imens în rândul fanilor, iar clipul piesei are peste 2,1 milioane de vizualizări pe Youtube. 

Și nu doar fanii o fredonează, ci și vedetele. Theo Rose și Bogdan de la Ploiești sunt protagoniștii unui video viral pe TikTok. 

“Să fac o variantă așa piesei lui Smiley?”, a scris cântărețul în dreptul clipului care a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări în mai puțin de 48 de ore.

@bogdandelaploiesti.haz @theorose @Smiley ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

“Da, da… e mișto rău! Ești și talentat!”, “Ar ieși top”, “Cântați tare frumos”, “Încercați și cu piesa În lipsa ei! Ar suna superb”, le-au scris entuziasmați unii dintre fani. 

@theorose @Smiley @bogdandelaploiesti.haz ♬ Scumpă foc - Smiley

Aceștia adoră să-i vadă împreună și nu de puține ori au sperat că Theo și Bogdan vor forma un cuplu și-n viața reală, nu doar pe scenă. Între cei doi există însă doar o frumoasă și sinceră relație de prietenie. 

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au colaborat împreună la mai multe melodii și de fiecare dată au luat cu asalt toate topurile. Piesa “Fără tine”, lansată anul trecut, are peste 98 de milioane de vizualizări pe Youtube. 

Fotografii: capturi TikTok/ Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!