Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, despre faptul că a primit 0 puncte în semifinală

Citeste mai mult despre: Theodor Andrei, La Maruta,
Data publicarii: 16 Mai 2023
Data actualizare: 16 Mai 2023
Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, a venit La Măruță să vorbească în exclusivitate despre prestația care i-a adus un val imens de critici. 

Piesa interpretată de Theodor la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa a obținut un record negativ – cea mai slabă participare a României de până acum: „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!”, a declarat acesta. 

În ciuda acestui fapt, artistul nu înțelege de ce publicul nu a apreciat prestația lui și a avut 0 puncte în semifinală: „Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor”.

De asemenea, cântărețul a fost mulțumit și de ținuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuții: „Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Theodor Andrei i-a recunoscut lui Cătălin Măruță faptul că Eurovision 2023 a reprezentat pentru el un adevărat roller coaster emoțional: „Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient... te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta... de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar!”. 

În ciuda rezultatului și al călătoriei tumultoase, tânărul este mai mult decât fericit cu experiența trăită: „E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață... e arhisuficient!”, a recunoscut Theodor. 

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Nu ratați noi momente senzaționale, de luni până vineri, de la ora 15:00, LIVE, la Măruță, pe PRO TV și pe VOYO!
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!