Ti-ai parasi jumatatea in schimbul a 1 milion de dolari? E o mare diferenta intre raspunsurile barbatilor si cele ale femeilor

Ti-ai parasi jumatatea in schimbul a 1 milion de dolari? E o mare diferenta intre raspunsurile barbatilor si cele ale femeilor
Citeste mai mult despre: bani, relatie de iubire,
Data: 25 Aprilie 2014
Unul din 10 barbati ar fi de acord sa ramana singur pentru tot restul vietii, daca ar primi 1 milion de dolari.

11% dintre barbati si-ar trada cel mai bun prieten pentru o suma mare de mari, iar 41% sustin ca ar fi dispusi sa renunte la bere pentru totdeauna in schimbul a 1 milion de dolari.

Citește și

Nu suna prea bine, nu-i asa? Se spune ca iubirea de bani este radacina tuturor relelor, iar un nou studiu confirma ca unii oameni ar putea lua decizii ciudate daca le-ar aduce un castig financiar, scrie Daily Mail.

Cercetatorii i-au intrebat pe britanici ce ar fi in stare sa faca pentru 1 milion de dolari – iar rezultatele au fost realmente surprinzatoare.

1 din 10 barbati ar fi gata sa se desparta de iubita sau de sotie pentru bani. Asta in timp ce doar 1 din 20 de femei ar fi de acord sa faca acelasi lucru.

Mai mult, unul din zece barbati sustin ca ar prefera sa fie singuri toata viata, dar sa aiba 1 milion de dolari in buzunar, in timp ce numarul femeilor care ar face acelasi lucru este semnificativ mai mic.

Si nu doar viata sentimentala ar putea fi atat de usor sacrificata in timpul banilor, ci si prieteniile. 11% dintre barbati si-ar trada cel mai bun prieten daca asta ar insemna sa primeasca 1 milion de dolari – mai putin de 5% dintre femei au recunoscut ca ar face asta.

In ceea ce priveste lucrurile la care ar fi in stare sa renunte pentru o suma fabuloasa de bani, 41% dintre barbati au raspuns berea, iar 50% dintre femei – ciocolata.

Si acum, iata ce si-ar dori britanicii sa cumpere cu un million de dolari. In topul preferintelor se afla pe locul 1 puteri supranaturale, cum ar fi calatoria in timp, pe locul 2 – un job nou, pe locul 3 – un corp mai atragator, pe locul 4 – un nou iubit sau o noua iubita si pe locul 5 – abilitati sportive.

Sursa: dailymail.co.uk
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies