Ti-o amintesti pe Ramona, fosta colega de trupa a Nicoletei Luciu? Este complet transformata si canta cu ATB

Ti-o amintesti pe Ramona, fosta colega de trupa a Nicoletei Luciu? Este complet transformata si canta cu ATB
Data publicarii: 05 Februarie 2014
Data actualizare: 05 Februarie 2014
Nicoleta Luciu a debutat in trupa Alize alaturi de Ramona Nerra, o tanara din Craiova, care nu a ramas, insa, in Romania, ci si-a continuat cariera in Germania, unde locuieste impreuna cu familia ei.

In 2011, Ramona a ajuns pana in ultimele etape de la "Vocea Germaniei" si atunci a fost remarcata de producatori. Are numeroase concerte si a colaborat cu ATB, pentru doua piese ale acestuia, scrie Cancan.ro.

Romanca are doua gemene si sta cu familia in Dusseldorf.

S-a schimbat viata ta dupa "Vocea Germaniei"? Unde canti acum?

De cand am participat la "Vocea Germaniei", s-a schimbat totul in si mai frumos pentru mine. De cand traiesc in Germania, cant in foarte multe spectacole. Insa, dupa emisiune, am devenit mai cautata ca oricand si am avut norocul sa particip la numeroase festivaluri open air care mi-au adus ca artist multe satisfactii. Cant in toata Germania si in afara ei... In septembrie am fost de doua ori in Barcelona. Cel mai mult, insa, m-a bucurat turneul din America, la inceputul lui octombrie, impreuna cu ATB.

Cum a fost colaborarea cu ATB?

Cu Andre am colaborat si colaborez in continuare foarte bine. Este un barbat fara "fite", simplu, care rade foarte mult si cu care te poti distra foarte bine.

Citeste mai multe pe Cancan.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies