Tiger Woods, obsedat de fosta sa nevasta!

Tiger Woods, obsedat de fosta sa nevasta!
Citeste mai mult despre: Tiger Woods, divort, Elin Nordegren, jurnal,
Data: 14 Ianuarie 2011
Tiger Woods, considerat cel mai bun jucator de golf din istorie si unul dintre cei mai bogati sportivi din toata lumea, e inca obsedat de fosta sa nevasta, superba Elin Nordegren. Se pare ca Woods ar fi intrat in casa acesteia pentru a-i citi jurnalul.

Presa internationala scrie ca Nordegren le-a povestit prietenilor sai cum Tiger Woods i-a rascolit casa din Florida la sfarsitul anului trecut, cu singura intentie de a-i gasi jurnalul in care ea isi scrie pana si cele mai intime ganduri.


M-am simtit violata”, a spus Elin. “Mi se pare de-a dreptul infricosator ce a facut. Nu avea niciun drept sa intre in casa mea! Cum sa intre la mine, sa imi scotoceasca prin toate dulapurile si sertarele, ca sa-mi gaseasca jurnalul!”.

Se pare ca Tiger a reusit sa patrunda in casa lui Elin dupa ce l-a pacalit pe portar. “S-a folosit de pretextul ca unul din copii uitase ceva in casa si el a venit sa recupereze acel ceva”, i-a spus Nordegren unui apropiat.

Elin Nordegren tine jurnal inca din 2001, unde scrie totul despre viata ei amoroasa, iar Tiger Woods era innebunit la gandul ca ea a cunoscut un alt barbat.

Tiger nu a vrut deloc sa divorteze si, de cand s-au despartit, a continuat sa fie foarte gelos si posesiv in legatura cu Elin”, a povestit o sursa pentru The National Enquirer. Elin s-a plans de nenumarate ori prietenilor ei, se simtea hartuita si nu intelegea de ce Tiger Woods nu o lasa in pace. “De ce nu poate sa accepte ca am divortat? Vreau sa merg mai departe, sa-mi vad de viata mea si el nu ma lasa in pace!”, spunea Elin, dupa divortul de jucatorul de golf.

Cei doi au fost casatoriti din 2004 pana in 2010 si au impreuna doi copii, un baietel si o fetita. S-au despartit dupa ce una din amantele sale, Rachel Uchitel, s-a laudat la toata lumea ca are o aventura cu jucatorul de golf. Apoi, s-a aflat ca Tiger a avut numeroase alte escapade amoroase, in timp ce poza in sotul si tatal perfect.

 

FULLSCREEN
Tiger Woods, obsedat de fosta sa nevasta!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO