Timp de 18 ani a fost tinta glumelor proaste din cauza modului in care arata. Un simplu tatuaj i-a transformat viata

Timp de 18 ani a fost tinta glumelor proaste din cauza modului in care arata. Un simplu tatuaj i-a transformat viata
Citeste mai mult despre: arsuri, glume proaste, incendiu, tatuaj, victima,
Data publicarii: 02 Octombrie 2017
Data actualizare: 02 Octombrie 2017
Harley Dabbs are 22 de ani si o poveste de viata cum rar avem ocazia sa auzim. Aproape intreaga viata, tanara a fost victima glumelor proaste, iar asta din cauza modului in care arata.

Harley si familia sa, originari din Eden, Carolina de Nord, au trecut prin momente dificile atunci cand casa lor a luat foc. Copila fiind la acea vreme, Harley a suferit arsuri grave, care i-au marcat intreaga existenta. Desi doctorii i-au dat doar 2% sanse de supravietuire, fetita a luptat pentru viata ei si a reusit sa treaca peste momentele dificile. In prezent, Harley isi traieste viata dupa propriile reguli, ignorand rautatile celor din jurul sau. 

Avand in vedere ca Harley a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului, aspectul sau fizic s-a schimbat, insa acest detaliu nu a impiedicat-o pe tanara sa traisca frumos si sa se bucure de viata. In ultimii 18 ani, tanara a suferit numeroase interventii chirurgicale, menite sa ii aline suferinta. 

Cu toate ca a incercat sa fie un om normal, societatea nu a acceptat-o pe Harley. De-a lungul anilor, tanara a fost victima a numeroase glume proaste si rautati. O vreme, toate aceste situatii stanjenitoare au afectat-o, insa lucrurile s-au schimbat atunci cand Harley a devenit constienta de puterea sa interioara. 


Pentru a isi reaminti ca este o luptatoare si o supravietuitoare, Harley si-a facut un tatuaj original: o pasare Phoenix care renaste din proria cenusa, insotita de textul "I am fearfully and wonderfully made".


In plus, Harley a decis sa isi impartaseasca povestea, in speranta ca si alti oameni aflati in impas se vor simti inspirati si vor intelege ca viata trebuie traita la maximum, indiferent de piedicile pe care le intalnesc. Astfel, tanara si-a publicat experientele pe Facebook si Instagram, acolo unde a primit numeroase felicitari si incurajari din partea internautilor.

alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies