Timpul petrecut in sala de forta si-a spus cuvantul. Cum arata femeia care ii intimideaza pe barbati cu fizicul sau

Timpul petrecut in sala de forta si-a spus cuvantul. Cum arata femeia care ii intimideaza pe barbati cu fizicul sau
Data publicarii: 04 Mai 2017
Data actualizare: 04 Mai 2017
Kortney Olson are 35 de ani si un fizic cu rar ai ocazia sa vezi. Originara din Statele Unite ale Americii, femeia s-a remarcat datorita pasiunii pe care o are pentru sport. 

Datorita unei vointe de fier, Kortney a reusit sa isi lucreze corpul si sa devina in anul 2012 prima campioana la Skanderbeg din Australia. 

Kortney a povestit ca barbatii sunt fascinati si, in acelasi timp, intimidati de modul in care arata. 

"Daca as primi un dolar pentru fiecare moment in care un barbat mi-a spus ca isi doreste sa aiba picioarele mele, as fi bogata", spune Kortney.

Femeia s-a apucat de sport la varsta de 17 ani, din dorinta de a renunta la consumul de droguri. Cu alte cuvinte, mersul la sala si ridicarea de greutati au inlocuit treptat aceasta dependenta.  

Citeste si: A cheltuit 25 000 de lire pentru a se transforma intr-un elf. Cat e de schimbat dupa interventii


Picioarele sunt punctul forte al lui Kortney, iar acest lucru a fost apreciat si de specialisti. Americanca este considerata "femeia cu cele mai puternice coapse din lume", iar acest lucru poate fi adevarat. Kortney reuseste sa zdrobeasca pepeni, folosindu-se doar de picioare. 

Pe langa pasiunea pentru sport si culturism, Kortney spera sa devina un model pentru femei, iar povestea ei sa le inspire si ajute sa treaca peste momentele dificile din viata lor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies