Tina Turner, doar un nume de scenă! Ce avea trecut în buletin Regina Rock’n’Roll

Tina Turner, doar un nume de scenă! Ce avea trecut în buletin Regina Rock rsquo;n rsquo;Roll
Citeste mai mult despre: Tina Turner, Regina Rock’n’Roll,
Data publicarii: 26 Mai 2023
Data actualizare: 26 Mai 2023
Cântăreața de origine americană, cunoscută de publicul larg drept „Regina Rock’n’Roll”, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Nu foarte multă lume știe, însă Tina Turner a primit alt nume la naștere, unul cu totul diferit.

În 1939, pe data de 26 noiembrie, în Brownsville, Tennessee, avea să se nască una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică pop-rock din întreaga lume. 

Un soț abuziv, doi copii care au murit înaintea ei și lupte nesfârșite cu boli necruțătoare, pe scurt - o viață plină de drame. Chiar și în astfel de condiții, artista a excelat pe plan profesional și a cucerit milioane de suflete cu vocea sa.

Cea care avea să devină „Regina Rock’n’Roll” și-a început cariera muzicală când l-a cunoscut pe Ike Turner și trupa sa, Kings of Rhythm. Vrăjit de vocea tinerei, acesta a acceptat-o în trupă și i-a oferit ocazia de a înregistra primul ei single sub numele Little Ann. În buletin este trecută Anna Mae Bullock, cea mai mică fică a lui Floyd Richard Bullock și Zelma Priscilla.

Abia în anul 1950 a debutat ca Tina Turner, cu single-ul „A Fool in Love”.

Ike și Tina Turner au fost prieteni până în 1960, când și-au oficializat relația. Bărbatul era abuziv cu ea, unul dintre cele mai traumatizante momente fiind acela când a lovit-o în cap cu un calapod de pantofi pentru că artista îi spusese că nu își dorește să mai continue relația.

Tina Turner a avut doi copii: Craig, fiul ei cu Raymond Hill, și Ronnie, fiul ei cu Ike Turner. Amândoi au murit înaintea ei. 

Sursă foto: Getty

Vezi și: Muzica, ajutor în dezvoltarea personală
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!