Tinere si nelinistite: Ce nebunii ori dimpotriva, lucruri importante, faceau vedete ca Andra, Laura Cosoi sau Anda Adam la 22 de ani

Tinere si nelinistite: Ce nebunii ori dimpotriva, lucruri importante, faceau vedete ca Andra, Laura Cosoi sau Anda Adam la 22 de ani
Data publicarii: 21 Iunie 2012
Data actualizare: 21 Iunie 2012
Dana Budeanu si-a lansat colectia 22, iar Catalin Maruta a fost curios sa afle ce nebunii faceau vedetele la 22 de ani.

A aflat ca:

Alina Sorescu si-a cunoscut marea dragoste la 22 de ani, pe sotul ei, Alexandru.

Corina Bud
nu isi permitea sa faca nebunii la acea varsta, pentru ca era deja intr-o relatie stabila, de 5 ani.

Anda Adam, in schimb, a oprit masina in rond la Universitate, a dat muzica la maximum, pentru ca era o piesa care ii placea foarte mult, s-a dat jos impreuna cu prietenele ei si au inceput sa danseze in plina strada. Bineinteles, a primit si amenda.

Andreea Antonescu nu-si aduce aminte exact, dar crede ca atunci castiga premiul 3 la Festivalul de la Mamaia, cu piesa "When We Dance".

"Eu am una dintre cele mai frumoase amintiri la 22 de ani. M-am maritat exact cand am implinit 22 de ani. Nu-mi pare rau de absolut nimic din ce am facut in viata mea. Poate ca am un mic regret, ca nu l-am facut pe David mai devreme, exact cand ne-am casatorit", i-a declarat Andra sotului ei, pentru emisiunea Happy Hour.

Laura Cosoi isi aminteste ca era in Bucuresti de 1 an, juca in "La Bloc" si "era foarte tare".

"La 22 de ani am facut "Inima de tigan", a fost anul in care mie mi s-a schimbat traiectoria complet", a marturisit la randul ei Andreea Ibacka.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies