Toată lumea credea că sunt fetițe. Transformarea spectaculoasă a unor băieți cu părul lung după o vizită la frizerie

Toată lumea credea că sunt fetițe. Transformarea spectaculoasă a unor băieți cu părul lung după o vizită la frizerie
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 Ianuarie 2023
Data actualizare: 19 Ianuarie 2023
Un frizer din Siria a devenit foarte popular pe Instagram după ce a început să publice filmulețe cu lucrările lui. Două astfel de înregistrări video au ajuns virale. 

Transformarea spectaculoasă a unor băieți cu părul lung a atras imediat atenția utilizatorilor de Instagram. Peste 60 de milioane de vizualizări a adunat clipul care prezintă tunsoarea micuțului Jad, în vârstă de 4 ani. Înainte de a vedea rezultatul, mulți au crezut că puștiul cu ochi albaștri și cu păr cârlionțat este o fetiță. 


Același lucru s-a întâmplat și în cazul altui client, a cărui nume nu este menționat de frizer. Băiatul pare să aibă vreo 7-8 ani. La prima vedere, faptul că avea părul foarte lung și legat în două cozi i-a făcut pe mulți internauți să creadă că pe scaunul de la salon stă o fetiță. După intervenția stilistului, copilul arată total diferit. 


Postările au stârnit zeci de mii de comentarii, iar mulți s-au arătat nedumeriți cu privire la sexul copiilor. 
 
Întrebarea unui urmăritor : „Deci, acesta este un baiat cu părul lung sau o fată ? Sunt confuz”, a stârnit o adevărată polemică pe tema identității de gen. 

„De ce îți pasă? Ce mai contează? Este un copil care se tunde”; „Nu poți pune aceste întrebări în 2023, amigo”; „Ba este foarte important ca un copil să-și cunoască sexul”; „Nu înțeleg această generație care spune „contează ce sex sunt?” Oooo, da! Contează! De multe ori băieții cer singuri „să arate ca băieții”, sunt doar câteva dintre comentarii. 


Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 
 

Sursă foto: Instagram/ 

 
mansor_monzer

Vezi și: Spectacolul este aici! Românii Au Talent, din 20 ianuarie la PRO TV și pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!