Toata lumea le are, dar nu stiai ce inseamna. La ce trebuie sa fii atent daca ai cele 4 linii pe incheietura mainii

Toata lumea le are, dar nu stiai ce inseamna. La ce trebuie sa fii atent daca ai cele 4 linii pe incheietura mainii
Data publicarii: 30 Septembrie 2016
Data actualizare: 30 Septembrie 2016
Incercarile de a prezice viitorul sau de a citi in diverse trasaturi ale corpului ce urmeaza sa se intample in viata cuiva, sunt din ce in ce mai frecvente in postarile de pe internet.

In timp ce unele preziceri sunt facute in functie de actiuni sau jocuri, altele pot fi citite doar din anumite insusiri fizice pe care le putem gasi la fiecare dintre noi.

Cei de la Littlethings.com au descris ce semnifica cele 4 linii de la incheieturile mainilor:

1. Prima linie, situata imediat sub palma, reprezinta linia sanatatii, fiind considerata si cea mai importanta. Daca este adanca si fara intreruperi, indica o viata sanatoasa, iar daca are goluri, poate fi un semn ca este nevoie sa iti schimbi stilul de viata. Daca se curbeaza spre baza palmei, poate semnifica complicatii in ceea ce priveste feritilitatea, atat la femei cat si la barbati.

2. A doua linie reprezinta linia suucesului. De cele mai multe ori seamana foarte bine cu prima linie. Daca prima este insa intrerupta, iar celelalte nu, poate insemna ca vei avea probleme in tinerete, insa te vei bucura de succes la o varsta mai inaintata. Daca cea de-a doua linie este intrerupta, inseamna ca vei avea goluri financiare insa le vei depasi.

Exista persoane care au doar primele doua linii.


3. Urmatoarea linie reprezinta linia influentei. Aceasta linie nu apare la toata lumea, iar pentru cei care o au reprezinta prosperitate sociala. Daca este dreapta si fara intreruperi, poate indica faptul ca ti-ai folosit o mare parte din timp incercand sa devii o persoana influenta a mediului din care faci parte. Cei care o au sunt buni lideri si au sanse sa se bucure de faima.

4. Linia puterii este cea de-a patra linie de pe incheieturile mainilor. Nu apare la toate persoanele si este interpretata ca un suport pentru semnificatia liniei de deasupra ei. Reprezinta o prezenta importanta in societate si poate face trimitere la faptul ca vei duce o viata lunga, inconjurata de descendenti.

Tu le ai pe toate 4? 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies